Syarat & Ketentuan

Syarat-syarat lan kahanan

  1. Ing ngisor iki Sarat lan Ketentuan sing digandhengake karo Program Ganjaran Suara Lokal Voconiq.

Definisi

  1. Ing Sarat lan Ketentuan iki:

a) "Swara Lokal" tegese Program Swara Lokal

b) "Voconiq" tegese Reflexivity Pty Ltd t/as Voconiq, ABN 66 631 143 578

c) "Kelompok Komunitas" tegese organisasi nirlaba utawa amal sing layak kanggo wilayah lokal.

d) "Pelamar" tegese wakil individu sing tumindak atas jenenge Kelompok Komunitas sing ndaftar

e) "Wilayah Lokal" tegese wilayah ing ngendi Proyek Swara Lokal ditindakake, iki ditetepake ing kaca proyek sing relevan ing voconiqlocalvoices.com

Pambuka

  1. Ganjaran Swara Lokal minangka program ganjaran komunitas kita. Peserta sing ngrampungake survey Local Voices diwenehi token ing pungkasan survey kanggo nyedhiyakake siji utawa luwih saka grup sing kadhaptar sing wis ndhaptar minangka panampa ganjaran.

Nduweni hak

  1. Klompok Komunitas kudu dadi asosiasi wong tuwa lan warga sekolah (P&C), klub amal utawa organisasi nirlaba utawa organisasi komunitas sing beroperasi ing komunitas sing dikirimake Local Voices.
  2. Kelompok Masyarakat
  3. Perusahaan lan bisnis sing pengin ngasilake bathi ora layak ndhaptar.
  4. Local Voices ora ndhukung individu lan proyek pribadine.

Registrasi

  1. Kanggo nyalonake Grup Komunitas, sampeyan kudu dadi wakil resmi saka grup kasebut lan ngrampungake formulir nominasi ing kaca proyek sing relevan ing voconiqlocalvoices.com.
  2. Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nyedhiyani:

a) jeneng Kelompok Komunitas

b) jeneng lan rincian kontak loro wakil sah kanggo Grup Komunitas.

c) paragraf cendhak kurang luwih seket (50) tembung sing nggambarake Kelompok Komunitas.

d) Gambar kelompok masyarakat utawa anggota sing nindakake kegiatan sing cocog

  1. Aplikasi sing ora lengkap, ora bisa dingerteni, utawa ora bisa dibaca bakal dianggep ora sah.
  2. Kanthi nyalonake organisasi, Pelamar setuju kanggo nulungi Voconiq ing promosi Swara Lokal menyang jaringan.

Review

  1. Voconiq bakal mriksa saben aplikasi kanggo nduweni hak lan tundhuk karo Sarat lan Ketentuan iki.
  2. Aplikasi bakal dideleng dening Tim Voconiq kanggo disetujoni nganti selaras karo Sarat lan Ketentuan
  3. Voconiq bisa ngubungi Pelamar kanggo informasi tambahan utawa klarifikasi nalika mriksa aplikasi. Yen Voconiq ora bisa ngubungi Pelamar, aplikasi kasebut bisa ditolak.
  4. Voconiq bisa, kanthi kawicaksanan mutlak, nemtokake manawa Grup Komunitas ora nglayani Wilayah Lokal proyek kasebut, mula aplikasi kasebut bakal ditolak.
  5. Voconiq bakal menehi kabar marang wakil sing sah liwat email menyang individu sing dicalonake ing formulir aplikasi manawa aplikasi kasebut sukses utawa ora.
  6. Voconiq bakal duwe tekad pungkasan kanggo nrima registrasi grup sing nunggu pertimbangan kritéria ing ndhuwur. Voconiq bisa nolak nominasi organisasi yen:
  7. Organisasi kasebut ora nyukupi syarat nirlaba kaya sing ditetepake dening Kantor Pajak Australia lan Komisi Amal lan Nirlaba Australia.
  8. utawa yen Voconiq ngerteni panyedhiya ganjaran kanggo organisasi kasebut bisa nyebabake risiko kesehatan, keamanan, utawa lingkungan masyarakat.

Sumbangan

  1. Voconiq bakal ngirim laporan imbangan token kanthi rutin menyang wakil sing sah.
  2. Kanggo nuntut sumbangan apa wae, kelompok masyarakat kudu ngirim invoice sing cocog karo Voconiq.
  3. Voconiq ora bakal nglumpukake token menyang $5 sing paling cedhak.
  4. Yen Grup Komunitas ora duwe ABN, bukti penggabungan liyane kudu diwenehake, lan formulir 'Pernyataan dening Pemasok' kudu diajukake karo saben invoice nalika nggawe klaim ganjaran.
  5. Invoice bakal dibayar kanthi elektronik menyang akun bank Grup Komunitas sing dinominasi sajrone 30 dina.
  6. Yen ana mandap kanggo proyek Local Voices, Voconiq bakal nemtokake lan ngandhani jangka wektu kanggo njaluk ganjaran. Kanggo ganjaran sing ora diklaim, Voconiq bakal milih Grup Komunitas Lokal kanggo nyumbang dana kasebut miturut kawicaksanan mutlak Voconiq.
  1. Pelamar setuju yen wakil sing sah ing formulir aplikasi bakal dikirim komunikasi atas jenenge grup komunitas babagan survey Local Voices lan sumbangan sing ditampa.
  2. Pelamar setuju dadi titik kontak utama kanggo Grup Komunitas lan bisa dikontak dening Voconiq liwat alamat email utawa nomer telpon sing diwenehake.
  3. Pemohon setuju kanggo Voconiq nggunakake paragraf lan gambar sing kasedhiya ing media apa wae kanggo wektu sing ora winates kanthi alesan apa wae kalebu nanging ora diwatesi bebarengan karo Voconiq Local Voices lan kanggo tujuan promosi, pemasaran utawa publisitas ing mangsa ngarep.

Privasi

  1. Informasi pribadhi bakal ditangani miturut kabijakan privasi Voconiq kasedhiya ing https://voconiqlocalvoices.com/en/privacy/

Umum

  1. Informasi babagan cara melu Penghargaan Suara Lokal minangka bagean saka Sarat lan Ketentuan iki. Partisipasi ing utawa ndhaptar kanggo Ganjaran Swara Lokal dianggep nrima Sarat lan Ketentuan iki.
  2. Voconiq nduweni hak, sawayah-wayah, kanggo verifikasi validitas aplikasi lan Pelamar (kalebu identitas Pelamar lan nduweni hak) lan mbatalake Pelamar sing ngirim aplikasi sing ora sesuai karo Sarat lan Ketentuan iki utawa sing ngganggu aplikasi kasebut. utawa proses review. Kesalahan lan ngilangi bisa uga ditampa miturut kawicaksanan Voconiq. Gagal dening Voconiq kanggo ngetrapake hak-hak kasebut ing tahap apa wae ora dadi pengabaian hak kasebut.

Pelamar setuju yen:

a) Dheweke ora bakal ngirim Konten sing ora sah, ngapusi, ora cocog, ora cocog, utawa ora bisa ditampa.

b) Dheweke bakal entuk idin sadurunge lengkap saka sapa wae sing wis nggawe utawa duwe hak apa wae ing Konten, kanggo panggunaan lan syarat ing kene.

c) Dheweke tanggung jawab kanthi lengkap kanggo Konten sing dikirimake ing aplikasi kasebut.

d) Dheweke bakal tundhuk karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, kalebu tanpa watesan, sing ngatur hak cipta, konten, fitnah, privasi, publisitas lan akses utawa panggunaan komputer utawa sistem komunikasi wong liya.

e) Lan nglanggar kahanan kasebut bisa nyebabake penghentian saka Ganjaran Swara Lokal.

30. Panggunaan sembarang cara kanggo ngganggu utawa ngganggu integritas alokasi token Local Voices Rewards dilarang banget lan bisa nyebabake Grup Komunitas apa wae sing dianggep Voconiq kanthi wajar bakal didiskualifikasi saka partisipasi luwih lanjut utawa nampa sumbangan apa wae.

31. Voconiq nduweni hak, ing kawicaksanan mutlak, kanggo ngowahi, nundha, mungkasi, utawa mbatalake program Local Voices.

32. Kaputusan Voconiq babagan kabeh aspek Ganjaran Swara Lokal iku pungkasan lan ora ana korespondensi sing bakal ditindakake.