Dokumen lan Kebijakan Legal

Ing ngisor iki minangka dhaptar dokumen hukum sing cocog karo situs web iki lan layanan kita, kalebu survey. Mangga tindakake pranala sing cocog kanggo sampeyan.

 

Kawicaksanan lan Informasi Umum

Syarat & Ketentuan Local Voices

Impressum

Penafian

Kebijakan Anti Korupsi

 

Kabijakan Privasi

Kebijakan Privasi (Umum - Australia, Eropa, Inggris Raya)

Pranyatan Privasi (Kanada)

Pranyatan Privasi (Amerika Serikat)

 

Milih Metu

Aja Adol Informasi Pribadiku (Amerika Serikat)

 

Kawicaksanan cookie

Kebijakan Cookie (Umum - Australia, Eropa)

Kebijakan Cookie (Kanada)

Kebijakan Cookie (Inggris)

Kebijakan Cookie (Amerika Serikat)

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita ing:

Telpon +61 1800 232 836
Email localvoices@voconiq.com
alamat Level 6, 25 King St, Bowen Hills Q 4006 Australia

 

Yen sampeyan warga EEA:

Hubungi Perwakilan EU kita ing EUrep@voconiq.com. Utawa, bisa digayuh kanthi:
Kiriman: Pusat DPO Eropa, BERLIN: Friedrichstrabe 88, Pusat Bisnis Unggul, Berlin, 10117, Jerman
Telpon: +49 304 0817 3000
Nyambung: dpocentre.com/contact-us/