Swara lokal penting

Apa pendapat lan pengalaman sampeyan babagan Glencore Coal?

Survey Persepsi Komunitas Glencore saiki wis ditutup. Matur nuwun kanggo kabeh sing melu.

Babagan Survey Persepsi Komunitas Glencore

Glencore wis melu Voconiq kanggo entuk wawasan babagan persepsi masyarakat babagan perusahaan lan operasi kanggo ngenali kabutuhan, pangarepan lan masalah komunitas lokal sing ditindakake. Iki bakal mbantu menehi informasi babagan perencanaan lan keterlibatan ing mangsa ngarep karo komunitas lokal - ngupayakake supaya terus nambah hubungan antarane perusahaan lan komunitas lokal.

Survei kasebut minangka bagean saka inisiatif Glencore sing nganakake survey sentimen komunitas kanthi rutin - saiki saben telung taun. Kanggo survey 2021, Glencore melu Voconiq kanggo nyedhiyakake platform kanggo komunitas supaya bisa nyatakake pandangan lan pengalaman kanthi gampang lan rahasia.

Sinau luwih lengkap babagan Glencore ing kene

Babagan Voconiq Local Voices

Voconiq Local Voices minangka program keterlibatan komunitas unik sing dikembangake nggunakake riset sing ditindakake dening lembaga ilmu pengetahuan nasional Australia, CSIRO. Local Voices menehi kesempatan kanggo komunitas ing saindenging jagad kanggo nyatakake kanthi rahasia pandangan lan pengalaman karo perusahaan ing wilayahe. Wawasan sing diasilake mbantu perusahaan lan komunitas mbangun hubungan sing luwih kuat. 

Asil Survey

Matur nuwun kanggo kabeh sing melu Survei Persepsi Komunitas 2021. Survei iki minangka bagéan saka inisiatif Glencore sing nganakake survey sentimen komunitas saben 3 taun. Sampeyan bisa ndeleng asil survey saka 2021 ing kene:

Pitakonan Paling Sering

Voconiq minangka perusahaan ilmu data, riset lan keterlibatan komunitas sing nyepetake jurang antarane komunitas lan perusahaan, industri lan pamrentah sing kerja ing njero lan ing sandhinge. Voconiq metu saka CSIRO ing taun 2019 kanggo nyepetake riset luwih saka sepuluh taun babagan sifat hubungan antarane komunitas lan sing kerja bareng.