Swara Lokal penting

Ngomong karo survey Local Voices

Survei 'jangkar' 2024 saiki dibukak.

Input sampeyan mbantu Eagle Mine ngerti apa sing paling penting kanggo komunitas sampeyan lan mbantu nggawe keputusan lan perencanaan. Priksa manawa views sampeyan krungu.

 

  • Survey online njupuk 15-20 menit kanggo rampung
  • Partisipasi 100% rahasia - ora ana informasi pribadhi sing dituduhake karo Eagle Mine
  • Saben survey 'jangkar' rampung survey mbukak kunci sumbangan $10 kanggo klompok komunitas lokal sing sampeyan pilih

Babagan Swara Lokal

Voconiq Local Voices minangka program keterlibatan komunitas unik adhedhasar riset sing ditindakake dening lembaga ilmu pengetahuan nasional Australia, CSIRO. Tambang Eagle wis melu kita kanggo nyedhiyakake komunitas ing sekitar operasi kanthi kesempatan kanggo nyatakake pandangan lan pengalaman.

Proyek Voconiq Local Voices tujuane kanggo nambah keterlibatan ing antarane Eagle Mine lan komunitas sampeyan kanthi nambah pangerten lan ngasilake hubungan lan asil sing luwih apik. Eagle Mine wis setya nggunakake pemahaman masyarakat ing kaputusan-nggawe, lan nalika padha ora bisa kanggo ngatasi saben masalah wungu, bisnis bakal luwih informed ing bab sing paling penting kanggo masyarakat lokal.

Carane kita bisa karo sampeyan

Local Voices Diagram Updated for web April 2023-01

durung ndhaptar?

Melu mbukak kunci hadiah kanggo lokal
kelompok masyarakat lan duwe swara sampeyan
krungu. Iku cepet lan gampang.

Ganjaran Komunitas

Kita ndhukung komunitas sing kita kerjakake liwat Program Ganjaran Komunitas Suara Lokal Voconiq. Iki ngidini klompok komunitas sing layak (kayata sekolah, badan amal, lan klub lan organisasi nirlaba) ing wilayah sinau kanggo nyalonake sumbangan. *Syarat & ketentuan berlaku

Saben survey rampung, anggota komunitas bisa menehi token sumbangan menyang siji utawa luwih klompok komunitas sing didaftar ing Voconiq Local Voices ing wilayahe. Survei 'jangkar' sing luwih rinci entuk sumbangan $10, lan survey 'pulsa' sing luwih cendhek entuk sumbangan $5 kanggo saben survey sing rampung.  

Swara sampeyan bisa mbantu klompok komunitas sing sampeyan peduli!

Apa sampeyan wis ngandhani kita

Matur nuwun kanggo sing nuduhake umpan balik survey sadurunge. Sampeyan bisa njelajah wawasan ing kene:

Pitakonan Paling Sering

Local Voices minangka layanan khusus sing ditawakake Voconiq sing njupuk spektrum pendapat lengkap ing tingkat akar umbi ing sekitar operasi industri. Iki minangka cara kanggo organisasi kanggo nganakake analisis reguler jangka panjang babagan sikap masyarakat babagan operasi perusahaan ing lan sekitar komunitas tartamtu. Iki menehi komunitas ing sekitar operasi swara sing dirungokake dening perusahaan lan mbantu menehi informasi babagan nggawe keputusan bisnis.

Survei 'jangkar' (utawa garis dasar) sing rinci ditindakake kanggo mangerteni para pembalap kepercayaan utama ing komunitas, banjur survey 'pulsa' biasa kanggo nglacak owah-owahan saka wektu. Survei bisa rampung online, ing seluler, pena lan kertas, utawa liwat wawancara telpon singkat.

Kajaba iku, saben survey bisa mbantu entuk dhuwit kanggo kelompok nirlaba lokal liwat Program Ganjaran Komunitas Suara Lokal Voconiq. Saben survey rampung, anggota komunitas bisa menehi sumbangan menyang siji utawa luwih klompok komunitas sing didaftar ing Voconiq.

Hubungi Kita