web hero

Operator Pasar Energi Australia (AEMO) ngatur sistem listrik lan gas lan pasar ing saindhenging Australia. AEMO uga minangka pangembang proyek transmisi sing melu ngrancang infrastruktur transmisi listrik anyar. Kanggo nglengkapi keterlibatan sing ditindakake tim AEMO ing macem-macem proyek lan operasi, AEMO wis melu Voconiq nggunakake program Local Voices kita kanggo netepake lan ngawasi sikap masyarakat babagan pembangunan infrastruktur transmisi listrik.

Survei Local Voices pisanan saiki wis rampung. Matur nuwun kanggo kabeh sing melu. Tim kita sibuk nganalisa data lan kita ngarep-arep bisa nuduhake wawasan karo sampeyan lan komunitas kanthi cepet. Nonton papan iki. 

Yen sampeyan ora kejawab wektu iki, nanging pengin ngerti kapan survey sabanjure ditindakake, mangga ndhaftar rincian sampeyan ing ngisor iki lan bakal dilaporake nalika survey sabanjure dibukak:

Babagan Swara Lokal

Voconiq Local Voices minangka program keterlibatan komunitas unik adhedhasar riset sing ditindakake sajrone sepuluh taun dening lembaga ilmu pengetahuan nasional Australia, CSIRO, lan duwe tujuan kanggo nambah pangerten, mbangun kapercayan lan nguatake hubungan.

Local Voices nyedhiyakake komunitas cara kanggo nyebutake panemu lan pengalaman langsung menyang AEMO, lan mbantu dheweke melu masalah sing paling penting kanggo komunitas. Nalika AEMO bisa uga ora bisa ngrampungake saben masalah sing diumumake, dheweke bakal luwih ngerti babagan perkara sing paling penting kanggo komunitas lokal sampeyan.

Survei dikelola dening Voconiq supaya kabeh tanggapan dadi rahasia. Ora ana informasi pribadhi sing dienggo bareng karo AEMO. Asil dituduhake maneh karo komunitas, ing situs web iki, supaya kabeh wong bisa ndeleng lan nggunakake kekuwatan wawasan kanggo ndhukung asil komunitas sing luwih kuat.

Carane kita bisa karo sampeyan

Local Voices Diagram_for web feb 2023 FINAL-01

Ganjaran Komunitas

Kita ndhukung komunitas sing kita kerjakake liwat Program Ganjaran Komunitas Suara Lokal Voconiq.

Saben survey rampung, anggota komunitas bisa menehi sumbangan. Iki minangka cara kita matur nuwun kanggo wektu lan wawasan lan ndhukung klompok kasebut supaya bisa nerusake karya gedhe ing komunitas.

Partisipasi mbantu klompok komunitas sing sampeyan peduli!

Wigati dimangerteni manawa ndhaptar Voconiq Local Voices Rewards minangka cara sing apik kanggo klompok komunitas lokal kanggo ngumpulake dana sing dibutuhake. Iku ora makili asosiasi karo, utawa endorsement saka, Voconiq Local Voices utawa AEMO ing sembarang cara.

Pitakonan