hero-icon

Swara saka ati
saka komunitas sampeyan

Voconiq Local Voices minangka program keterlibatan komunitas unik sing dikembangake luwih saka 10 taun ing lembaga ilmu pengetahuan nasional Australia, CSIRO.

Swara Komunitas

Kita menehi komunitas, ing Australia lan ing saindenging jagad, kesempatan kanggo ngandhakake kanthi rahasia pandangan lan pengalaman karo industri utawa organisasi ing wilayah lokal. Wawasan independen lan terkenal sing diasilake dening program mbantu perusahaan lan komunitas mbangun hubungan sing luwih kuat.

Ganjaran Komunitas

Kita ndhukung komunitas sing kita kerjakake liwat Program Ganjaran Komunitas Voconiq Local Voices. Saben survey rampung, anggota komunitas bisa menehi sumbangan menyang siji utawa luwih klompok komunitas sing didaftar ing Voconiq Local Voices ing wilayahe.

Bantuan Industri

Kanggo industri, kita nyedhiyakake pangukuran wektu nyata babagan sikap masyarakat lan kesempatan kanggo wawasan sosial. Kanthi ngganti cara industri melu karo komunitas sing ditindakake, kita bisa mbangun kepercayaan sing luwih gedhe. Perusahaan bisa nggawe keputusan sing luwih ngerti lan menehi prioritas investasi sumber daya lan energi menyang masalah sing paling penting kanggo hubungan masyarakat.

Jantung Data

We dibangun ing ilmu lan powered by teknologi. Model analitik data sing canggih lan platform agregat lan nganalisa data survey komunitas, nggawe database global sing kuat sing bisa menehi pathokan informasi ing komunitas, perusahaan, industri utawa negara kanthi wektu nyata lan liwat wektu.

Carane kita bisa karo sampeyan

LEX2116.04 Local Voices Diagram Generic_ForWeb_3-01

VIEWS KOMUNITAS BASELINE

SURVEY jangkar
Kita miwiti proses Local Voices kanthi ngerteni apa sing ndadekake komunitas sampeyan katon lan sifat hubungan sampeyan karo perusahaan lan pemerintah lokal ing wilayah sampeyan.

GANJARAN KOMUNITAS

Saben sampeyan ngrampungake survey Local Voices, sampeyan bakal nulungi grup non-profit lokal sing wis ndhaptar kanggo sumbangan. Saben survey padha karo awis kanggo kelompok lokal kanggo nindakake karya gedhe ing masyarakat.

Nglindhungi PRIVASI Panjenengan

Kita nggawe manawa data sampeyan disimpen kanthi aman lan kerahasiaan tampilan sampeyan dilindhungi - kita mung nuduhake data survey gabungan karo pelanggan Local Voices lan ora tau nuduhake informasi pribadhi karo sapa wae.

TRANSPARANSI

Ora mung pelanggan sing bakal krungu swara sampeyan, data sing dikumpulake uga dituduhake maneh karo komunitas liwat kaca proyek khusus. Kanthi cara iki kabeh wong bisa ndeleng lan nggunakake kekuwatan wawasan komunitas kanggo ndhukung asil komunitas sing luwih kuat.

TINDAKAN DUKUNGAN

Kita kerja sama karo para pelanggan kanggo mesthekake yen dheweke entuk nilai paling akeh saka investasi ing Local Voices liwat fokus investasi komunitas lan strategi keterlibatan, nggawe keputusan internal lan interaksi karo pemangku kepentingan lokal liyane babagan masalah sing paling penting kanggo komunitas.

TRACKING Owah-owahan, IN REAL TIME

Kita nglacak masalah utama ing hubungan antarane pelanggan lan komunitas sing kerja bareng, liwat wektu lan ing wektu nyata. Kita nindakake iki nggunakake survey Pulse singkat-maneh, saben survey Pulse rampung mbukak kunci ganjaran komunitas lan data iki diwenehake maneh kanggo anggota masyarakat.

Cara kanggo melu

Ngomong apa sing penting kanggo sampeyan

• Langsung swara sampeyan sing ora disaring menyang perusahaan ing wilayah sampeyan

• Rahasia - ora ana rincian pribadi sing dibeberke kanggo organisasi

• Entuk sumbangan kanggo kelompok non-profit komunitas lokal

• Dadi duta lan nyebarake tembung

• Mbantu komunitas sampeyan ngandhani keputusan sing mengaruhi sampeyan

• Tulis kapentingan ing ngisor iki