hero-icon

Lokala Röster är viktiga

Undersökningen är nu öppen

Om Lokala Röster är nytt för dig vill vi hälsa dig välkommen.

Voconiq och Marknadskraft har anlitats av Zinkgruvan Mining för att genomföra invånarundersökningar. Bakgrunden är att det är viktigt för Zinkgruvan Mining att vara en god samhällsaktör och att ha en bra dialog med sin omgivning. Därför vill företaget gärna veta mer om hur du uppfattar dess verksamhet.  Denna undersökning genomförs på alla platser där Lundin Mining koncernen har sina verksamheter, bl. a också i Chile och Brasilien.

mk-hemsida-inv-200-1

Att delta innebär att besvara online-enkäten var sjätte månad.

Det är helt frivilligt att registrera sig för att svara på dessa undersökningar och du kan när som helst välja att avstå från att svara på fler enkäter.

Undersökningen riktar sig till invånare över 18 år i Zinkgruvan, Åmmeberg, Askersund och Godegård. Ett slumpmässigt urval bjuds in till att registrera sig för att delta i undersökningarna, men alla är välkomna att delta.

Dina svar är behandlas konfidentiellt.

Redan registrerad?

Om du har deltagit tidigare behöver du inte registrera dig igen. Kontrollera din e-post för din inbjudan eller använd bara länken nedan:

Resultat

Tack till alla er som svarat på de tidigare undersökningarna! En sammanfattning av resultaten ges nedan.

Voconiq's metod

Så här ser Voconiqs metod ut:

LEX2116.04 Local Voices Diagram Swedish-01

Kontakta oss

Har du några frågor om enkäten är du välkommen att kontakta oss på 019-33 14 00

Eller e-post: localvoices@voconiq.com

Vanliga frågor och svar

Voconiq är ett företag som överbrygger klyftan mellan samhällen och de företag som arbetar nära dem genom att öka förståelsen dem emellan. Syftet är att förbättra hur samhällen och företag interagerar och relaterar med varandra.

Sekretesspolicyer | Cookie-policyer | Impressum | © Voconiq 2021